Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Mult timp m-am simțit foarte bine în urma acestui mod de viață și alimentare.
|
Iată cum singur ți-ai dat răspunsul.
Citat:
Apoi m-am întors în haosul bucureștean și... treptat am luat-o tot mai la vale...
Mă întreb de ce alegem să trăim nesănătos când mai degrabă am avea atâtea bucurii sănătoase de trăit și împărtășit.
|
O întrebare care ar trebui să ne urmărescă pe fiecare dintre noi.
Citat:
În ce privește vaccinul, totuși, problema cred că nu e așa ușor de tranșat precum pare.
|
Adevărul nu poate fi decât unul singur. Omul deși neputincios în fața unor boli, apelează mai mult la știință decât la Dumnezeu. Trufia științei, autonomia rațiunii, magia necredinței, astea sunt temeiurile pe care stau oamenii de știință ai vremurilor și cu ele-L cenzurează pe Iisus. Din păcate omul de cele mai multe ori prin știință încearcă să-L excludă pe Dumenzeu. Noi, oamenii previnim bola prin vaccin, dar oare boala nu o prevenim prin unirea noastră cu Hristos puntea noastră cu Dumnezeu Tatăl? Oare nu o viață liturgică și bazată pe o alimentație sănătoasă (lasată încă din Rai) este mai sigură în fața bolii? Și cine este de vină în această viață fără de Hristos?
Dacă părinții ar trăi uniți cu Hristos prin Taina Căsătoriei, nu ar fi pruncii mai puternici în fața bolii (virusului)? Și cine va fi mai tare, Cel ce dă viață, Doctorul sufletelor și trupurilor noastre sau boala? Dacă părinții ar trăi curat sufltește și trupește (aici intră și o alimentație sănătoasă) nu ar fi și copiii mai puternici în fața bolii? Și cum învață corpul copilului să lupte cu boala? Nu prin îmbolnavire corpul copilului învață să lupte cu boala? De ce sunt ele boli ale copilăriei? Ca să le transformăm noi în boli ale adolescenței?
La ce riscuri se expun femeile însărcinate care nu au făcut una din bolile copilăriei? Și orice persoană trecută de vârsta adolescenței?