Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Patrie și Credință,
După cum îți spuneam vorbim limbi difertite, una bazată doar pe știință (în special medicină, bio-chimie) și una bazată pe credința în Dumnezeu și adoptarea unui regim alimentar sănătos (bioritmul calendarului creștin ortodox sau chiar mai mult). A nu se înțelege că sunt împotriva mdicinii alopate, de curând am fost la stomatolog, în cazul unei infecții am fost la urgență etc Chiar ieri a căzut o femeie în biserică făcândiu-se rău. Am sunat 112 și nu la diototerapeut, naturist, homeopat etc, femeia probabil astăzi nemaifiind în viață dacă nu venea salvarea. Medicina alopată este și o recunosc a fi de mare folos în situațiile de urgență și nu numai, dar în cazul unei prevenții prefer să o aleg pe cea naturistă.
|
pai si eu pe ce imi bat creierii de 2 pagini?
in analogia mea cu filtrul de aer nu vorbeam de mentenanta(ferirea de boala)?
cand vorbeam de epidemiile trecutului nu vorbeam ca puteau fi prevenite si ca acei oameni mancau sanatos(nu era vorba doar de imbunatatirea igienii si traiului de viata, ca daca era asa, hepatita A exista doar in dictionarele medicale)?
In privinta celor 2 viziuni, sa se inteleaga, sunt compatibile, luate sinergic.
Eu niciodata nu am zis ca o dieta sanatoasa nu e buna, asa cum sa nu bei ca porcul e o metoda buna sa nu iti faci praf ficatul(acum cat bei/mananci proteina animala in rest tine de tine), dar nu sunt suficiente acestea pentru a preveni boala in general.