Uite, eu spre exemplu intr-o seara am vazut "Codul lui Da Vinci", care stiti ca insinueaza multe indoieli asupra credintei noastre. Ei bine, in noaptea aceea, spre dimineata, am visat ca eram la biserica, aprindeam lumanari, iar in spatele meu, cand m-am intors, era Insusi Mantuitorul, imbracat insa cu straie ca ale preotilor, cele albe, de sarbatoare, deci o clipa m-am intrebat : o fi chiar El, sau o fi doar un preot oarecare? Si m-am trezit destul de speriata, dar parca inca Ii mai simteam prezenta. Deci? O fi fost chiar El??? Venise oare sa imi spulbere indoielile?
Altadata, nu stiu pe unde am auzit, voi ce stiti, exista pe undeva expresia "Imparatia Cerurilor iti bate la usa"??? Tot asa, intr-o dimineata m-am trezit din somn parandu-mi-se ca bate cineva la usa, si fara sa fii intrebat cu glas cine e, mi s-ar fi raspuns "Imparatia Cerurilor". Si m-am si trezit, speriata, uitandu-ma la usa si gandindu-ma "nu sunt pregatita inca", apoi imediat m-am uitat la al meu, care dormea langa mine, si m-am gandit " o fii venit dupa el? nici el nu cred ca e pregatit". Dar din pacate se pare ca nu am facut nimic in acest sens...
Last edited by fallen; 23.06.2013 at 10:05:15.
|