View Single Post
Vechi 16.06.2013, 00:42:52
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ikebana e arta de a aranja florile. Cred ca te referi la fengshui.
Cat despre Yoga, tot omul stie cat de bine face sanatatii; ceea ce nu se stie insa, e ca face parte de ceea ce se numeste New Age; acesta se manisfesta prin bioenergie, paranormal, spiritism, magie, hipnotism, practici yoghine, sodomie, satanism; nu persecuta, ci vrajeste.Si cad prada cei ce umbla dupa senzational si cei, care nu-si cunosc credinta in care sunt botezati, ne spune Arhim. Mina Dobzeu in cartea sa: "Apocalipsa - planul de salvare in 7 etape"
Poate era mai clar, daca scriam cat de "bine" face sanatatii...
Aud prea multa lume in jurul meu spunand, ca i-a ajutat un exercitiu de yoga; dar ceea ce omit acestia este, ca te faci frate cu dracul, ca sa treci podul. Si dupa ce ai trecut podul, ramai cu un "frate", care te va seconda restul vietii, daca nu te dezici de el si de ajutorul primit.
Cam asta e, frate Zaharia. Uitasem ghilimelele; sau mai bine zis, nu le-am pus, avand in vedere ca negam, prin cele scrise in a doua fraza, cele afirmate in prima.
Am citit si eu " "Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie"; si am citit si ce a scris Cuv. Seraphim Rose despre experienta unui preot, aflat intr-o croaziera, care a atins si coastele Indiei.
Deci, ceea ce am scris eu, nu iti contrazice in nici un fel opinia, frate Zaharia. Este lucrul care imi place la ortodoxie: conglasuirea.
Reply With Quote