View Single Post
Vechi 16.06.2013, 17:47:15
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Frate drag, "patrie și credință" (și cezar și alții ca voi) na, ce să mai zic, eu am făcut, din postura tastaturii, tot ce am putut să fac, să te ajut. Mai rămâne să mă rog pentru tine. Vai de rugăciunea mea.

Iar tu mai departe dragul meu, că schimbi sau nu satana aia de la poze de profil, mântuiește-te, și nu te pierde, că stai în marginea prăpastiei pierzării și uite ce zice Sfânta Scriptură:

"Căci lupta noastră nu este împotriva trupului și a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății, care sunt în văzduh." (Efeseni 6, 12)

"Căci armele luptei noastre nu sunt trupești, ci puternice înaintea lui Dumnezeu, spre dărâmarea întăriturilor. Noi surpăm iscodirile minții, Și toată trufia care se ridică împotriva cunoașterii lui Dumnezeu și tot gândul îl robim, spre ascultarea lui Hristos." (2 Corinteni 10, 4-5)

"Așadar, aceasta zic și mărturisesc în Domnul, ca voi să nu mai umblați de acum cum umblă neamurile, în deșertăciunea minții lor" (Efeseni 4, 17)

"Și să nu vă potriviți cu acest veac, ci să vă schimbați prin înnoirea minții, ca să deosebiți care este voia lui Dumnezeu, ce este bun și plăcut și desăvârșit." (Romani 12, 2)

"Cel care își bate capul cu înțelepciunea îndeplinește desăvârșirea minții și cel care își pierde somnul pentru ea va fi în curând fără de grijă." (Înțelepciunea lui Solomon 6, 15)

Și din Înțelepciunea lui Isus Sirah, capitolul 19:
12 Săgeată înfiptă în coapsele trupului, așa e cuvântul în inima nebunului.
13 Mustră pe prieten, ca nu cumva să fi făcut aceea și, dacă a făcut, să nu mai facă.
14 Mustră pe prieten, ca nu cumva să fi zis și, de a zis, să nu mai zică.
15 Cercetează pe prieten, că de multe ori este năpăstuit, și nu crede tot cuvântul.
16 Este câte unul care alunecă, dar nu din suflet, și cine n-a greșit cu limba sa?
17 Dojenește pe prietenul tău, mai înainte ca să-l înfricoșezi, și dă loc legii Celui Preaînalt.
18 Toată înțelepciunea este în frica Domnului, și în toată înțelepciunea este împlinirea legii.
19 Și nu este înțelepciunea știința răutății; și unde este sfatul păcătoșilor nu țeste înțelepciune.
20 Este un soi de iscusință care e urâciune și e nerod care nu are răutate.

Iată Domnul Dumnezeu ți-a vorbit.

Bucurii.

P.S.: și mai zice undeva-n Scriptură, nu mai știu unde, și dacă nu vă ascultă, lăsații în nebunia minții lor, că așa se vor pierde. Să ai grijă, așadar, mare grijă. Te rog ca pe fratele și pe copilul meu, să ai grijă.

Last edited by Daniel_Ortodox; 16.06.2013 at 17:59:48.
Reply With Quote