Citat:
În prealabil postat de AlinB
Elemente de genul asta, si altele - denonta faptul ca afectiunea pentru animale poate avea dimensiuni patologice.
Persoane la care dragostea pentru animale capata astfel de dimensini tragico-patetice, ca in postarea initiala a acestui topic, in mod cert au handicapuri social-afective majore.
Ai sa vezi ca aduna animale de pe strazi, le spala, cheltuie bani cu ele, cu doctori, dar niciodata n-ai sa auzi ca au facut asta cu un copil al strazii sau dintr-un orfelinat.
|
Nu stiu ce cazuri cunosti tu,insa eu am inteles ca mila este un dar pretios si atunci cand se afla in inima omului este universala(pt toate fapturile creatiei).
Or fi si dezaxati(si cu aceia trebuie sa ne purtam torerant)dar in general o persoana normala ,miloasa se apleaca cu dragoste si pt oameni,animale si plante.
Nici nu ma intereseza ce au altii in farfurie,insa cand invoci mila ca motiv principal pt curmarea suferintei unui animal iti pui intrebarea legala,unde se afla mila ta in alte circumstante?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 16.06.2013 at 20:41:59.
|