Doamne ajută.
Dragul meu frate "patrie și credință", (șterge satana aia de la poza de profil)
Să fie clar, nu mă opun ție de îndărătnic ce sunt.
Mă opun ție fiindcă ceea ce spui contrastează în mod fățiș cu realitatea Sfintei Scripturi și Sfinților Părinți.
Mă opun fiindcă ceea ce spui nu poți justifica biblic, decît cu înțelegerea ta proastă și sectară tîlcuirea Adevărului, fără nicio sursă, nici biblică, nici patristică, că e voie să ucizi un alt om, fără citate ale Sfinților Părinți, fără bază în canonul bisericesc. Absolut nimic. Numai nebunia minții tale.
Mă opun fiindcă ignori sursa principală, Scriptura (măcar te-ai obosit să citești răspunsul la interviu).
Fiindcă singurul tău mod de a răspunde Adevărului Scripturistic, e un apel la întunericul și minciunile dăruite ție de diavol, în care îți pui fustele în cap și mă faci cu ou și cu oțet, (nu pe mine, pe tine, dragul meu, ție îți atragi osîndă) cu o atitudine de copil rîzgîiat.
Aduc și voi aduce singurele, unicele două surse Adevărate și vrednice de toată crezarea. Singura Înțelepciune. Adevărul Scripturistic, Cuvîntul lui Dumnezeu și tîlcuirea lui, unde sunt lucruri cu anevoie de înțeles, din Sfinții Părinți, Patristica, oameni peste care s-a oglindit și odihnit Duhul Sfînt Dumnezeu.
Atît. Nu-i suficient pentru tine? Și-atunci dacă te mustru, nu-ți convine.
Bucurii.
|