Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Aici chiar nu ati nimerit-o!
Peste tot la lucru,in piata,la magazine,pe strada sau la strand barbatii cu asta se ocupa se uita,se uita si se tot uita.In particular cuplurile au aceleasi discutii cand se afla in public:draga te mai uiti mult la aia?
Sa intelegem ca majoritatea barbatilor nu au depasit treapta adolescentina sau nu sunt fericiti in familie? Nu as prea crede!
Mai degraba cred ca asta este ocupatia lor de baza sa cantareasca femeia ca pe un produs fiind si flatati pe undeva ca femeile s-ar imbraca cu atata atentie studiata doar pt ei!
|
Nu trebuie sa generalizam. Sunt si barbati care nu se uita dupa alte femei. Depinde acum de fiecare barbat in parte, de educatie, de maturitate, de cat de corect intelege intimitatea in cadrul casatoriei. Eu chiar cred, si vreau sa cred asta, ca in aceasta lume exista si barbati seriosi, care nu sunt dominati de patima care ii face sa priveasca si sa pofteasca fara oprire. Este adevarat o slabiciune a firii, pentru asta este lasata casatoria. Dar odata casatorit, nu mai vad rostul acestei neseriozitati, inteleg asta doar ca o un fel de problema.