Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
„Să vă întăriți convingerea în credință încât să fiți gata să vă puneți capul pe butuc, dacă timpul o va cere”.
|
Atat de intarit sunt eu in credinta, incat ma gandesc acum ce groaznica si teribila teama as avea eu daca mi s-ar da capul la taiere!!! Vai noua, cat de pacatosi suntem, ca acum daca am fi da-ti la moarte, am striga cu disperare sa fim scapati, sa ni se mai dea timp sa traim ca inca nu am marturisit toate uraciunile noastre, ca inca suntem vinovati de mari pacate, am avea o cumplita frica de moarte, stiind ca ne vom duce direct in iad, fiind constienti de starea decazuta in care inca ne mai aflam!!
Vai noua, ca o sa vina moartea peste noi si o sa mai vrem macar o zi sa traim pentru a face spovedanii si a cere iertari de la toti din jurul nostru!!
Starea asta pe care o am acum si care m-a facut de asemenea sa scriu asa, a fost vorba parintelui Arsenie, dintr-o data parca am fost socat de ce ne-a transmis el, cu adevarat noi nu suntem gata de moarte in orice moment, si adevarul este ca in orice moment poate veni momentul mortii pentru fiecare din noi!