View Single Post
Vechi 21.06.2013, 13:12:17
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Poate n-am fost eu atent, dar cum ajunse Lie in Rai?

Si apropo, cand vine paganul sa-ti ia femeia tu ce faci?
Implinesti porunca Evanghelica cu camasa si zici "ia-o si pe fiicamea", nu-i asa?
Doamne ajută.

Cum a ajuns Lie în Rai? Oricine este ucis de alt om, ajunge în Rai. Citește Patericul, sau în Viețile Sfinților, cele 7 volume mici, în casetă. E plin de exemple.

Măi omule, Aline, am spus deja de 3 ori cred, în topicul ăsta. Ai citit ceva? Sau numai vii arunci cu nerușinare două rînduri, ca vrăjmașul diavol și pleci? Nu mai fă așa ceva.
Repet. NU E FEMEIA TA, soția ta, nu e a ta. Nu e proprietatea ta, e dar dăruită ție de Dumnezeu. Cum și tu nu ești al ei. Ești dar daruit ei de Dumnezeu. Ce faci dacă moare de cancer, sau întrun accident de mașina? Spui că a luato Dumnezeu la El, nu? Dar dacă o i-au păgînii, nu a mai luato Dumnezeu? Dumnezeu îngăduie orice năpastă. Pentru că nu e năpastă. Noi suntem ai Lui. Ne ia cînd vrea El. În orice moment voiește.
Vedem și la dreptul Iov, că au venit "păgînii" și i-au ucis slujnicele și slujnicii pe cîmp, vin "păgînii" și îi ucid și îi fură toate animalele. Vine vînt puternic și dărîmă casa peste copiii lui. Da? Ca apoi să primească întreit tot ce a avut.

Măi omule, înțelegi sau nu înțelegi? Smerește-te! Și nu-ți mai dori să ucizi pe nimeni, că te duci direct în iad. Înțelege. Iubește, omule!
Copiii tăi, nu sunt ai tăi, tu însuți nu ești al tău, omule! Cunoști Scripturile? Te înspăimînți de puterea lor? Sau la toți oamenii care îți amintesc Scripturile, le spui că sunt protestanți cu sola-scriptura? Cît de ipocrit accepți să fi, cu tine însuți înainte de oricine altcineva să spui așa ceva, celui ce vine să-ți amintească sau să te învețe Adevărul Scripturistic, să te ajute să-ți dorești Raiul și să te îndepărteze de erezie și înșelare? Cît omule, cît?
Revin. Copiii tăi nu sunt ai tăi, sunt ai Domnului, EL îi ia, îți ia și mama și frații, te ia și pe tine de la ei, cînd vrea El, cînd voiește El, înțelegi? Nici tu nu îți aparții. Uite ce spune Scriptura, smintitule:

"Sau nu știți că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveți de la Dumnezeu și că voi nu sunteți ai voștri? Căci ați fost cumpărați cu preț! Slăviți, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru și în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu." (I Corinteni 6, 19-20)

Vino odată la lumină, că iată te mustru, și te doresc. Să vii în lumină, să ieși din dorința de a ucide pe orice om, să nu faci faptele satanei, că el va sălășlui în tine și tu vei fi slujitorul lui, îți va prinde mințile și te tîrî cu el în iadul gătit lui și îngerilor lui.

Bucurii.
Reply With Quote