View Single Post
Vechi 21.06.2013, 13:47:18
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Da, toți criminalii executați de sistemul american de justiție, și de sistemul chinez, la ora actuală, și de sistemul rusesc de justiția, căci și iei au avut pedeapsa capitală, toți ajung în Rai. Îți vine să crezi sau nu. Pentru că Dumnezeu nu e un criminal, și-aun asupritor, cum îți imaginezi tu, nu îți face ți-a posta și setea de-a băga oamenii în iad. Pentru că Dumnezeu este IUBIRE! Asta e Dumnezeu. Iubire!
Pentru că nu știm noi, care a fost trăirea acelui criminal executat de sistemul american de justiție, care a fost pocăința lui în ultimele clipe de viață. Poate a zis ca tîlharul de pe cruce: pomenește-mă Doamne cînd vei veni întru Împărăția Ta.
Oricît îți dorești, nu se ajunge așa simplu și ușor în iad. Mai repede și mai ușor se ajunge în Rai, decît în iad.

Nu vin cu niic din Patericul și Viețile Sfinților. Ți-am spus citește. Nu îți încurajez lenea. Și nici nu arunc mărgăritarele porcilor. Ca apoi tu să vii cu nerușinare și nesimțire, cu ipocrizie și sminteală și să le demontezi cu întunericul minții tale și să mai și crezi că faci bine și spui bine. Smerește-te.

Nu a avut Iov nici o alegere de făcut? Pardon. Te rătăcești neștiind Scripturile, nici slava lui Dumnezeu. Putea să-și arate împotrivirea, putea să se răzvrătească și să se revolte împotriva lui Dumnezeu, dar a fost de acord, a acceptat, spunînd: "Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat, numele Domnului fie binecuvîntat". Repet, smerește-te. Apleacă-ți capul, înaintea cuvintelor acestea a lui Dumnezeu.

Da, cu Moise. Cu tablele legii? Am uitat. Iertare. Țopăială? Nerușinatule. S-a dus și a făcut altele. Poruncile le știa, au fost deja revelate. I-a părut rău că s-a mîniat, dar a fost o reacție normală, poporul lui Israel e înțeles dimensiunea păcatului lor de închinare la idoli și nu s-au mai închinat vițelului de aur. A mers, a făcut altele, la fel ca primele și s-a întors, și poporul evreu, le-a acceptat, s-a căit, au fost iertați și s-au închinat. Care e ideea ta? Unde vrei să ajungi? Repet a treia oară: SMEREȘTE-TE, ca să nu te smerească Însuși Dumnezeu. Îți spun a treia oară.

NU trebuie să faci nimic împotriva celui ce omoară trupul soției tale, sau trupul tău. Da, nu contează că ești numit laș și fricos, chiar și anatema de ești numit, pentru Hristos ești numit. Pentru că împlinești cuvîntul Lui. Trebuie să îți iubești vrăjmașii (!!!) După porunca lui Dumnezeu Hristos (!!!) Trebuie eventual să te rogi pentru el. Uite ce spune. "Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena." (Matei 10, 28) SMEREȘTE-TE, în fața acestor cuvinte a lui Dumnezeu. Ca să nu smerească Dumnezeu, smintitule. Îți spun a patra oară, smerește-te. Nu mai sminti pe alții.

Sectar, eu? În mintea ta întunecată de întunericul necredinței. Tu(!) ești aflat în sminteală și smintești și pe alții, cei mai mici decît tine și mai bine ți-ar fi ție de ți s-ar lega o piatră de moară de gît și să fi aruncat în apă, după cum spune Scriptura. Dar te iubește Dumnezeu și așteaptă îndreptarea ta. Smerește-te, îți spun a cincia oară.

Nu contează duhovnicia și atitudinea mea aspră cu tine, mă port după cum e și mintea ta întuncată și prinsă de desfrînare și necredință. Dacă vrea cineva să ne facă rău, ne luptăm, îl batem pe agresor dacă este nevoie, DAR NU ÎL OMORÎM. Ne apărăm familia, pînă acolo cînd trebuie să omori un om. Și Hristos a luat biciul la bișnițarii din templu, am vorbit despre asta în alt post al meu, există o mînie sfîntă, cum există și o neascultare sfînta, smintitule, dar nu există dezlegare la ucidere sfîntă. Smerește-te, îți spun a șasea oară, ca să nu te smerească Dumnezeu. NU UCIDE pe nimeni !

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 21.06.2013 at 14:17:08.
Reply With Quote