Doamne ajută.
Da, omule, da! Minunat vorbește părintele Cleopa, despre neștiutele judecăți ale lui Dumnezeu. Dar unde spune părintele Cleopa: mergeți și ucideți alți oameni, că Dumnezeu a spus așa?
Nu spune așa ceva nici unde. Smerește-te. Dumnezeu știe că țara nici unui om, nu e în delimitările teritoriale puse pe o bucată de pămînt de către cei ce conduc acea bucată de pămînt. Dumnezeu știe că țara noastră e Împărăția Cerurilor, unde voiește ca acolo, toți oamenii să vină, la cunoștiința Adevărului. Adică să-L cunoști pe Hristos. Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu, spune Scriptura.
Da, în acea povestire, îngerul(!) și NU un om, omoară pe acel copil. Și noaptea în tabăra vrăjmașilor lui Israel, vine un arhanghel și omoară, din poruncă Dumnezeiească peste 14.000 de ostași, da? Și plăgile din egipt, la moartea întîilor născuți, Dumnezeu, le i-a viața și nu un om, da? Și cetatea Sodomei și Gomorei, cei ce desfrînau în homosexualitate, în incest, în pedofilie (cu copii), necrofilie (cu morții), în zoofilie (cu animalele). Dumnezeu șterge cetățile acelea de pe pămînt. DA! Dumnezeu Treime, Savaot Iubire, face asta, da? Nu un om, smintitule! Pentru că ne iubește. Și dovedesc mai jos cum și de ce face ce face, pentru cei puțin credincioși, face un lucru nepotrivit Dumnezeu. Dar e cel mai potrivit.
De ce nu omoară Dumnezeu și azi, pe sodomiți, incestuoși, pedofili, necrofili, zoofili? Că a venit Hristos, S-a jertfit pentru fiecare. Da, adevărat, foarte adevărat. Dar sunt mulți, care nu acceptă jertfa Mîntuitorului, și continuă cu mîzga întunericului minții lor, căci vrăjmașul diavol, are el grijă, nu te teme. De ce nu omoară Dumnezeu și azi? Și plus, sodomiții, au mai continuat cu nebuniile minții lor și după topirea Sodomei și Gomorei, înainte de venirea Mîntuitorului.
E simplu. Cereți de la Dumnezeu înțelepciune, oamenilor! Cereți înțelepciune! Precum Solomon. Cereți să vă dea să cunoașteți și spuneții, că în schimb vă veți da viața Lui, și veți da tuturor învățăturile Lui, după cum ne este datoria. "Cele nearătate și ascunse ale înțelepciunii Tale, mi-ai arătat mie" spune în Psalmul 50. Da? Cereți! "Cere și ți se va da, bate și ți se va deschide, caută și vei găsi". Dar dacă nu cauți și vi numai și arunci cu nimicuri, în aceștia mai mici decît voi, smintindu-i, mai bine este vouă să vi se atîrne o piatră de moară de gît și să fiți afundați în adîncul mării. Așa vă este mai bine, smintiților ! După cum spune la Matei 18, 6 și după cum spune la Marcu 9, 42 și Luca 17, 2. Nu vă plac cuvintele astea? Foarte bine. Vă indispun? Foarte bine. Vă frămîntați? Foarte bine. Așa trebuie! Că e cuvîntul lui Dumnezeu acolo. Nu-i glumă. Foarte bine dacă vă arde, smintiților și puțin credincioșilor. Și eu sunt ca voi, m-am smintit de multe ori și am smintit și pe alții.
Să ardă tot păcatul și toate semințele patimilor voastre, smintiților, că să puteți învia întru slavă și cinste și să vă rugați și pentru mine.
Revin.
Deci, de ce nu mai omoară și azi Dumnezeu, homosexualii, și incestuoșii, precum în Sodoma sau pedofilii, zoofili, necrofilii, sau alți desfrînați precum în Gomora? Pentru că nu există? Ăsta-i gînd de la diavol, certe-l pe el Domnul.
Pentru că Dumnezeu este Iubire.
Pentru că Dumnezeu nu este Dumnezeu morților, ci al celor vii.
Pentru că Dumnezeu este Calea, Adevărul și Viața. Pentru că Dumnezeu ți-a dat viața și ți-a pus un număr de ani, și după cum trăiești viața ta, îți înmulțește Dumnezeu viața, sau vede căința ta, te iartă sau nu vrei să te apropii deloc de EL și nu îți înmulțește viața. Da?
Pentru că Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci să fie viu.
Pentru că Dumnezeu așteaptă ca noi să ne căim de păcat, precum Maria Egipteanca și alți desfrînați, doar de EL știuți și de noi la Judecată.
Pentru că Dumnezeu vrea să ne primească și în al 11-lea ceas al vieții noastre și vom primi plata cu cel ce a venit din întîiul, din primul ceas. Va da Împărăția Cerurilor, și acelor ce au căzut în homosexualitate (spus modern) , în sodomie, în incest, în orice fel de desfrînare. Îi vrea și ei mîntuiți. Și pentru pocăința lor, pentru lupta, voința lor, Dumnezeu îi va mîntui. Amin. De aia, puțin-credincioșilor! De aia Dumnezeu nu mai omoară azi lumea.
Pentru că Dumnezeu odată arată greșeala care este, și o pune în Sfînta Scriptură, pentru ca omul să o vadă, să o evite, să nu o săvîrșească. ODATĂ ne spune Dumnezeu, SĂ NU UCIZI. Nu de mai multe ori. ODATĂ ne spune Dumnezeu iubește-ți vrăjmașii, faceți BINE celor ce vă fac rău, (nu le luați viața, pe care nu voi le-ați dat-o), binecuvîntați pe cei ce vă blestemă, aruncați cu pîine în cine aruncă în voi cu pietre, întoarceți și obrazul celălalt. ODATĂ ne spune asta, nu toată ziua. Cine are urechi de auzit să audă. Cine vrea să urmeze LUI, să vină. Odată ne spune Hristos, așa săvă iubiți unii pe alții, precum Eu v-am iubit pe voi. Cum? Dîndu-și viața pentru noi. Pentru cine? Noi toți. Chiar și cei ce-L răstigneau. Mai ales pentru ei. Oaia pierdută, dar și celelalte 99 de oi. Și tot El ne spune, băgați de seamă: cine nu este cu Mine, este împotriva Mea, cine nu adună cu Mine, risipește. Ce să adunăm cu El? Oamenii. Pescari de oameni. Petre, paște oile mele. Mergînd învățați. TREZIREA, romîni. Da-ți trezirea omenirii. Calea nu e războiul, nu e uciderea altui om, ca să ne apărăm țara și patria, o bucată de pămînt. NU! Calea e Hristos. Calea e Iubirea.
CHIAR VORBESC SINGUR ? Nerușinaților și smintiților! Chiar vorbesc singur? CHIAR VORBEȘTE DUMNEZEU DE UNUL SINGUR cînd ne spune toate aceste lucruri minunate în Scripturi?
Oare suntem demni de numele de creștin? Cînd noi ne gîndim să ne ucidem aproapele, care e prins de patima proprietății, cum spune profesorul Nicolae Paulescu?
Oare suntem demni să fim mădulare a Bisericii celei vii, Una, numită azi și Ortodoxă? Singura Biserică creștină rămasă pe pămînt, suntem demni? Facem noi faptele Iubirii? Suntem lumini între oameni? Suntem sarea pămîntului?
OARE CHIAR VORBIM SINGURI? Noi, cei ce vrem să urmăm lui Hristos?
Last edited by Daniel_Ortodox; 21.06.2013 at 14:37:01.
|