Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox
Cum a ajuns Lie în Rai? Oricine este ucis de alt om, ajunge în Rai. Citește Patericul, sau în Viețile Sfinților, cele 7 volume mici, în casetă. E plin de exemple.
Da, toți criminalii executați de sistemul american de justiție, și de sistemul chinez, la ora actuală, și de sistemul rusesc de justiția, căci și iei au avut pedeapsa capitală, toți ajung în Rai. Îți vine să crezi sau nu.
|
Prima data nu am observat ca ai scris ca Lie a ajuns in Rai, pana nu a scris Alin. Apoi am crezut ca ai scris gresit. Acum vad ca tu sustii asa ceva, asta nu mai e exagerare, e alta invatatura, invatatura ta. Noi urmam invatatura ortodoxa, nu invatatura oricui ar veni sa isi spuna parerea. Dupa ce scrii tu toti criminalii si talharii omorati in trecut au ajuns in Rai. Hai ca daca spuneai ca cei omorati din intamplare intra aici mai era o scuza.
Daniel, in Rai intra cei ce au in primul rand Botezul, botezul in Sfanta Biserica. De aceea preotii nici macar pruncii nebotezati nu stiu unde ajung si nu li se tine slujba.
La fel exagerezi si cu omorul, desi unele lucruri le spuneai bine. Citeste in Vechiul Testament, iudaii au fost certati ca nu au omorat toti locuitorii si de aceea s-a pastrat idolatria la neamurile ramase si au luat-o si ei.