Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-Daniele intru si eu in discutie...
-in primul rand din cate vad ai 26 de ani ,te consideri atoatestiutor la varsta asta,crezi ca nu poti interpreta gresit cuvintele sfintilor sau Scriptura?
-de unde stii tu sigur ca toti criminalii executati de justitiae ajung in Rai? ai tu personal aceasta certitudine? ai avut tu o viziune,revelatie...a Raiului si i-ai vazut acolo? ti-a zis un sfant sau inger acest lucru?
-cum poti sa faci asemenea afirmatii?
-ma duc si eu in America omor cati vreau intr-un stat in care ma executa si zic ca nu conteaza ca oricum ajung in Rai?
-de unde stii tu care s-au pocait si care nu dintre detinuti? poate ca unii dintre cei care s-au pocait ajung in Rai restul in iad
-zici ca "NU trebuie să faci nimic împotriva celui ce omoară trupul soției tale, sau trupul tău" si dupa aceea zici ca:"Dacă vrea cineva să ne facă rău, ne luptăm, îl batem pe agresor dacă este nevoie" pai sa inteleg ca trebuie sa ne aparam dar sa nu-l omoram pe agresor...
|
Doamne ajută.
Bine-ai revenit în discuție.
Intră și tu în discuție, dar intră cu iubire. Vîrsta mea, nu are nici o legătura cu ce scriu. Poate îmi este spre laudă. Și nu vreau să-mi fie decît crucea Domnului spre laudă.
Nu sunt atoateștiutor, doar Dumnezeu e. Ce spui e o ironie de prost gust, dragul meu.
Cuvintele Sfinților Părinți nu mai trebuiesc interpretate. Iar ei interpretează Scripturile, care sunt adînci, foarte adînci.
Am vorbit deja despre criminalii executați de justiție. Fac asemenea afirmații, din prea puțina mea iubire. Te rog, dacă mergi în America, și oriunde, să NU ucizi pe nimeni, decît păcatul și patimile din ei, cît de mulți poți.
Am vorbit deja despre pocăința lor. Citește mai înainte.
Bucurii.