Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 06.12.2007, 16:18:08
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Ei bine, ajung la aceeasi concluzie pe care o aveam oricum inainte sa intreb de ce(si nu am vrut sa cauzez dispute). Daca ar fi sa se puna in practic tot ceea ce scrie in Biblie va asigur ca ar fi complet imposibil( am citit si eu aberatiile din Vt despre perioada menstruatiei). Nu gasesc nimic drept, just, corect, ca o femeie care face avort spontan sa mai indeplineasca si canoane. Este departe de ceea ce se cheama drept si corect, ceea ce ma face sa cred ca or oamenii pierd din ce in ce notiunea de divinitate sau nu au avut-o niciodata. Si oricat veti spune ca IIsus a ramas acelasi, vremurile se schimba, indiferent cine este sau nu de acord cu asta. Cine nu este, poate in continuare sa blameze evolutia medicinei(ca tot vorbeam de cauze medicale ale avorturilor), a tehnologiei, aparitia vaccinului anticancer de col uterin etc.

Si nu vorbiti de inaltime duhovniceasca, cand e vorba de suferinta umana; aici vorbim despre rigiditate, frivolitate,chin si in primul rand frica, teroare constanta.
Reply With Quote