View Single Post
Vechi 22.06.2013, 17:37:05
Geo_Geo79
Guest

Implicit

Buna Anamaria,

Faza : este singurul care ma poate salva.... nu e adevarata, avem ff multi duhovnici buni.

Nu stiu cine e pr Andrei sau pr Ioan, dar pentru inceput tu trebuie sa te spovedesti curat, din copilarie, daca nu iti amintesti cauta un indreptar pt spovedanie (f bun este indreptarul pr Cleopa) f importat este sa se spovedeasca si familia (mama, tata etc).Faptul ca pleci incarcata de la spovedit nu este bine.

Spui ca:

Citat: i-am zis ca am inceput sa ma port foarte urat cu cei din jurul meu, ca nu reusesc sa ma mai rog asa cum trebuie, ma enervez cand vine vorba sa merg la biserica.

Pot sa iti spun ceva din experienta mea, de cand am inceput sa ma joc diverse jocuri pe calculator am devenit treptat dintr-o persoana calma una cu nervi , nerabdatoare, manioasa, etc, nu ma mai recunosteam si ma tot intrebam ce este cu mine. Dar am ascultat o conferinta a dnl Virgiliu Gheorhe si am inteles eram dependenta ( imi este fff greu sa recunosc asta ) eu nu zic ca tu esti dependenta de acelasi lucru dar dependentele (de jocuri, de droguri, alte patimi si pacate) au ceva in comun DOPAMINA, nu o sa incep sa explic pt ca nu ma pricep , cauta pe net conferinte, vorbeste atat de frumos domnul Virgiliu Gheorge.

Si canonul dat de duhovnic este f important, si trebuie sa incercam sa-l facem.
Reply With Quote