Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 06.12.2007, 16:31:20
jenica
Guest

Implicit

Ceea ce am vrut eu sa spun a fost altceva. Toti preotii fac pogoraminte, canoanele nu sunt facute sa ucida ci sa indrepte! Nu am spus ca; ai facut avort spontan treci la canon! Nicidecum! Si mai mult sunt convinsa ca nici un duhovnic nu va face aceasta. Va da canon in functie de starea duhovniceasca a fiecaruia. Da erzbest, ai mare dreptate! Medicina este lasata tot de Dumnezeu de aceea avem doctori fara de arginti..inca din vechime..dar una e a accepta/sau nu un canon dat de un parinte (mai mult sau mai putin duhovnicesc) si a spune ca, canonele sunt depasite. Cee ce m-a suparat cel mai mult este ca Nu vedem ca: orice "palmuta" data de Hristos este spre indreptarea noastra! Ma intreb daca cu adevarat il simtim pe Hristos ca pe Tatal nostru de ce, nu intelegem ca El ca si parinte NICIODATA, dar NICIODATA nu se va bucura de gresalele noastre. Care tata se bucura cand copilul lui greseste? care tata se bucura cand isi pedepeste (de nevoie) copilul? Asta ma doare si ma revolta. Il vedem ca pe Tata, dar daca ne "pedepsetse" nistel PE BUNA DREPTATE hopaaaa NU E DREPT> Canoanele NU sunt bune. Asta am vrut sa spun, erzbest, nicidecum ca Dumnezeu ne vrea martiri. Mila voiesc nu jertfa! Dumnezeu NU are nevoie in cer de suflete de tabla! Am ascultat recent un inteviu cu parintele Teofil care spunea ca , el nu cere nimic altceva decat sa NU UITAM PE HRISTOS in fiecare clipa. Daca unul ca acesta cere atat de putin..cum putem spune ca Dumnezeu e rau??Ca ne cere imposibilul?:dozingoff:
Reply With Quote