Subiect: Afirmatii
View Single Post
Vechi 24.06.2013, 15:09:12
Andreea2012
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Ateismul inseamna ratiune Vezi mesajul
Am fost la psihoterapie,am luat si antidepresive(xana,trittico),dar situatia mea nu s-a schimbat sub nicio forma.Dupa multe convulsii interioare,am decis sa renunt la o eventuala scapare prin intermediul religiei,iar cateva zile mai tarziu ma vedeam cu pletele rasfrante pe umarul iubitei mele,o persoana inteligenta si calda,implorand-o ca noaptea sa se roage si pentru mine.A considerat ca fiind un afront impotriva convingerilor ei,stiind despre mine ca sunt ateu convins,iar de la episodul asta totul a devenit neclar intre noi.
Acum am devenit obosit si abrutizat,simt ca m-am desprins din mine...

"Nu regret,nu ma jelesc,nu stric,
Toate trec ca floarea spulberata.
Vestejit de-al toamnei mele frig
Nu voi mai fi tanar niciodata"
(Serghei Esenin)
Si probabil ca nu mai gasesti rostul vietii. Dar nimic nu este intamplator si cu atat mai putin pierdut.....Ca sa fii tanar trebuie sa iubesti. Iubirea inseamna viata. Iubeste orice intalnesti in cale. Dar sa sti ca unde este iubire este si Dumnezeu. Odata ce l-ai intalnit pe El, nu ai cum sa te mai simti batran, singur, obosit..... . Noi suntem incompleti fara Dumnezeu. La Dumnezeu toate sunt cu putinta, din ateu poate face un crestin, si muntele il poate muta din loc. Totul tine de credinta noastra. Dar ca sa gasesti raspuns la intrebari, la framantari...sa iti gasesti rostul si locul in viata,....ai nevoie de rabdare si credinta. Toate sunt cu putinta daca crezi. Lupta este mare si grea dar rasplata va fi minunata.
Reply With Quote