View Single Post
Vechi 25.06.2013, 17:39:49
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Aghioritul Vezi mesajul
Din iubire crestina iti dau un sfat al p.Arsenie Boca si tu decizi: "decat sa faci observatie cuiva pt ceva, mai bine te rogi pt el/ea, altfel cazi in JUDECATA!"

pt Hristos conteaza INIMA ca vrea sa mearga acolo... Si Sfanta aceea cea CURVA salvata de Sf.Ioan Colov nu s-a spovedit nici impartasit cand a plecat la Manastire direct din bordel si a murit pe drum... si totusi Dumnezeu a primit pocainta ei!

si p.Savatie spune ca la o Manastire venise un tanar imbracat ca un satanist, un roker de ala, pe motor, si voia sa se spovedeasca... si l-a intalnit pe un calugar si i-a spus dorinta sa, si el l-a intrebat dar tu te-ai mai spovedit? el spune Nu! Si parintele ii spune du-te si ia o hartie de acolo si vezi ce inseamna sa te spovedesti... si el a plecat! si afirmase ca "eu altceva aveam sa ii spun lui Hristos!" si spune p.Savatie vedeti? asta spovedanie sincera..... alta e ideea nu de spovedanie, ci de inima cu care ea merge acolo... indiferent de tinuta, ca "Dumnezeu nu cauta la fata omului"! caci "pe oricine vine la Mine nu-L voi a afara!"...

Asa si aici, nu stii ce ganduri are initiatoarea topicului... nu ii stii inima... nu judeca dupa niste lucruri "minore" pana la urma...

sau tot p.Savatie spune ca era la facultate in iasi si voia sa mearga la Sf.Trei Ierarhi la Vecernie si a trecut pe langa o biserica unde la intrarea in ea era parintele "pilit" (la prima vedere) de vb cu o doamna... si el l-a chemat la slujba cu el pe p.Savatie, dar i-a spus ca eu merg la Sf.Trei Ierarhi si pr acela ii spune GANDUL CEL BUN PARINTE! si spune p.Savatie: vedeti? eu am judecat pe un preot si Hristos i-a dat sa vada starea mea pacatoasa si mi-a vorbit prin el, asa cum era el...

deci GANDUL CEL BUN frate Zaharie!

Bine ca nu se duce in bikini... cum am vazut eu la o manastire, incat un parinte si-a dat jos rasa si a acoperit-o pana la terminarea vizitei... si si-a dat-o jos in poarta manastirii in fata p.staret... :)))

evident panatalonii nu sunt un lucru firesc femeii, dar daca are decenta tinutei nu o scoate nimeni afara chiar si in panataloni! Eu ma bucur sa vad si in pantaloni la biserica femei si fete, numai sa vina, sau la manastire, numai sa mearga... Hristos le va pune cunostinta adevarului... El le va face sa inteleaga ca nu e frumos si firesc sa vina asa... Hristos nu are de pierdut pe nimeni!

Evident poti spune acum ca in loc de "observatie" as fi putut sa sa ma rog pt tine... dar nu este observatie ce iti spun, ci te indemn cu caldura si sinceritate sa vezi "partea plina a paharului umplut jumatate cu apa nu cea goala".

Iertare!
Mulțumesc pentru acest mesaj! Vroiam să scriu ceva în același spirit, acum subscriu la ce ai scris tu.
Reply With Quote