Citat:
Īn prealabil postat de Claudiu_FT
Nu as vrea sa se devieze topicul pe alte teme care oricum sunt dezbatute destul.
Personal sunt deacord cu amandoua viziuni, Antoniap si Ateismul inseamna ratiune. Pe de o parte, inteleg profunzimea gandirii crestine care o propune Antoniap, pe de alta parte il inteleg pe Ateismul inseamna ratiune pentru viziunea mai pozitiva si mai detasata de misticismul sobru la care uneori aluneca exegetii crestini.
Dar va rog sa pastrati tema topicului, adica un articol aparut in ziarul national, care atrage atentia asocierii teologiei cu muzica hip-hop (sau mai bine zis muzica moderna in paralel cu ortodoxia conservatoare).
Oricum, va multumesc mult pentru interesul acordat.
Toate cele bune!
|
Aici e vorba despre o lupta care se duce in sufletul tau. Pe de o parte ai vrea sa fii placut lui Dumnezeu, pe de alta parte ai vrea sa-i placi si lumii. E lupta pe care o ducem fiecare dintre noi.
Citindu-ti framantarile, ma vad pe mine la fel de emotionata, cu ani in urma. Si eu, ca si tine, voiam sa nu gresesc incercand sa ma afirm intr-un domeniu in care exista o multime de ispite.
Iti admir curajul de a vorbi deschis despre acest lucru. Eu eram mai interiorizata. Asa ca m-am rugat Maicii Domnului sa-mi ajute ea sa nu gresesc in alegerile mele.
Am avut cateva incercari dure (accidente, boli), dar tot voiam sa-mi valorific repertoriul adunat. Apoi, intr-o noapte, in vis, o voce feminina mi-a spus ferm: ,,In biserica
mea sa mergi si sa canti!'' Astfel, am aruncat tot ce compusesem si n-am mai indraznit de atunci sa ma gandesc la scena si la aplauze.