View Single Post
Vechi 26.06.2013, 11:23:34
Bogdan_Ioanid's Avatar
Bogdan_Ioanid Bogdan_Ioanid is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.06.2013
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Nu se poate alege

Sistemul de la noi e o Struto-Camila.

- Sub masca democrata oamenilor li se incalca drepturi fundamentale. Partea buna pe vremea comunismului e ca daca facea primarul sau oricare o nedreptate si te duceai la Bucuresti si ziceai ca uite, nenica mi-a facut aia, ce facem ? Veneau baietii de la Bucuresti, reparau primaru in caz ca aveai dreptate si toti erau impacati, dar astazi nu fac astia nimic, pot sa te si omoare, nimeni nu poate face nimic.
- In schimb, era mai aiurea cu idolatrizarea conducatorului, ateismul ce conducea omul spre a fi un dihor, ca un ateu asta e, nu exista diferente intre atei si dihori sau orice animal, televizorul era inca o problema, romanul voia divertisment si nu primea iar cu persecutarea tuturor intelectualilor ce erau bagati in puscarii nu mergea sistemul clar, ca nu poti conduce doar cu oameni prosti si dihori.

In concluzie, daca Democratia nu e buna si nici Comunismul, ar trebui sa ne intoarcem la Moharhie, de mii de ani am fost o tara de profil si nu pot sa cred ca in 40 de ani de indobitocire ne pot schimba astia chiar asa valorile morale.
- "O babă murdară pe picioare, care stă în fața icoanei Maicii Domnului în biserică, față de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ăsta moare așa, dihor." ( Petre Țuțea )
- "Fara Dumnezeu, omul ramane un biet animal rational si muritor, care vine de nicaieri si merge spre nicaieri." ( Petre Țuțea )
- "Daca Dumnezeu nu exista, nu pierzi nimic crezand in El, dar daca El exista si nu crezi, atunci ai pierdut totul." ( Blaiese Pascal )
Reply With Quote