View Single Post
Vechi 26.06.2013, 15:19:48
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Da , asa e, se mai intampla si asa, cateodata.

Aseara ama vut o discutie in contradictoriu (de fapt el s-a enervat, eu nu am zis nimic, dar nici nu stiam ce sa raspund) ca de ce au venit calugarii de la Sf Munte sa il roage pe Basescu sa il elibereze pe Becali. De ce biserica si preotii sunt partinitori si se roaga mai mult pentru cei care ii ajuta cu bani (multi)? Nu ar fi normal sa ii trateze in mod egal pe toti, ce Dumnezeu trebuie sa ii ajute mai mult pe aia care dau bani?
Afara de asta, intre noi fie vorba, eu una n-am vazut la niciunul din cei doi mari condamnati ai zilelor noastre, sa afiseze o autentica pocainta pentru faptele savarsite, ba chiar s-au declarat oarecum nedreptatiti. Ori pocainta e doar la scaunul spovedaniei, apoi iesi din biserica cu capul sus, mandru, urmand ca apoi preotul sa se roage la Dumnezeu si sa convoace toti enoriasii sa se roage si ei pentru tine? Mai multa pocainta mi se pare ca a afisat Mutu cand l-au prins drogat, acum cativa ani, a recunoscut public ca a gresit, etc.
Poate i-o fi fost rusine ,daca tii capul in jos nu inseamna ca te pocaiesti ,poate iti pare rau pentru ce ti se poate intampla ,consecintele
Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Dar atat domnul Becali, cat si domnul Nastase, nu i-am auzit niciodata recunoscand ca s-ar putea sa fii comis vreo infractiune sau macar un abuz. Dar poate nici n-au facut-o , cine stie, o fi fost doar o eroare judiciara sau un conflict de interese...
ce ne priveste pe noi daca ei s-au pocait sau nu ?
Becali e un personaj foarte contradictoriu ,nu stiu ce sa cred despre el.
Poti sa ii spui ca biserica nu e partinitoare ,se roaga pt toti ,dar acum s-a aflat ca s-a rugat pt d-nul Becali
Reply With Quote