Subiect: Mi-e teama...
View Single Post
Vechi 07.12.2007, 01:56:23
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dulcineea

da, dar vezi tu ca spovedania trebuie sa fie confidentiala penntru ca altfel putem duce pe cel care o aude in ispita.poate auzi ce marturisesti tu,sigur cu pocainta si cu durere in suflet ,promitand din inima sa nu mai repeti,sa nu o mai faci pe Scumpa Maica a noastra sa nu mai planga,iar cel care aude sa rada de pacatele tale,pentru ca sunt destui oameni inconstienti si sa duca zvonul la multi multi altii...si atunci ce s-a intamplat??? din spovedania ta ,in care ar trebui sa ti se ierte pacatele ,altii au facut un pacat in plus sau poate 2:1.a ras de pacatele tale ...si 2.a barfit. pe care persoane nu isi va da seama ce a facut,si nu se va spvedi de ele.si ti-a luat si pacatul tau asupra lui.
cred ca cel mai bine Taina Spovedaniei trebuie sa fie particulara.

si inca ceva :stiind ca cine va este la mai putin de un metru de tine si te poate auzi ti-e rusine si nu spui tot ,si daca doamne fereste pleci nespunand tot ce ai pe suflet si mori in drum spre casa ...unde te duci?

cu iertare sa imi fie daca am gresit cu ceva.
Dulcineea, eu m-am referit ca de multe ori se face rand pana la preot, asadar cand stai si te marturisesti in genunchi in fata preotului, altii stau cam la un metru in spatele tau, asa cum ai spus si tu si te aud cei care stau la rand fara intentie, iar daca te aud, ce sa le faci? Sa ii rog frumos sa se dea toti un pic mai in spate ca trebuie sa marturisesc eu niste aberatii? Eu zic ca nu, iar in acest caz nu trebuie decat sa vorbesti foarte incet, daca preotul are urechi bune spre binele meu, daca nu...eu zic ca Iisus tot le-a auzit, chiar daca preotul nu :dozingoff:
Reply With Quote