View Single Post
Vechi 27.06.2013, 20:49:16
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

IT’S NOT GAY BEING GAY – REACTII

Marinela P.: Sincere felicitari..pentru materialul trimis..!!! "Tara arde si baba se piaptana."..!!! Cam asa se intampla cu capetele luminate ale tarii..!!! Inca o dovada in plus..ca unde-i multa inteligenta ..e si multa prostie,,!!! Eu cred ca trebuie luata atitudine ferma impotriva acestor manifestari..lipsite de morala si bun simt,caci..si sub acest aspect vom fi..groapa de gunoi a Europei..!!! Doamne ajuta-ne si da-ne minte..la toti.! Amin.!!!

Paul Z.: Bună ziua! Eu îl suspectez de foarte mult timp pe acest gângav senator (fost ministru efemer al Justiției) că ar fi poponaut așa că nu m-a cuprins mirarea când l-am văzut ca fiind un aprig susținător al nemernicilor încadrați în legiunea Sodomei. Mai mirat am rămas de atitudinea lui Theodor Stolojan care susține aceeași mizeri ca și adversarul său politic; sau, cine știe, poate și-o pun amândoi, cine mai știe...! Oricum, mulțumesc pentru mesajele dv. și vă asigur că voi rămâne un fidel membru al AFR! Un sfârșit de săptămână excelent vă doresc!

Elisabeta I.: Buna, va felicit pentru articol. L-am scanat, deci nu citit in totalitate; dar am vizionat videoul despre d-na Butterfiled. L-ati trimis si d-lui Chiuariu? Ma rog si sper ca Romania sa fie un exemple pentru valorile morale, normale si etice pentru o lume intreaga si sa nu accepte aceasta lege. Sunt sigura ca 99.9% din guvern condamna aceasta initiativa, dar nu au asa mult curaj sa o spuna direct din cauza faptului ca, asa cum scrie in Biblie, in zilele din urma binele se va numi rau si raul bine (nu stiu unde scrie exact, nu am timp sa verific acum). Dumnezeu sa va aiba in vedere toata munca si sa va binecuvanteze cu toate lucrurile bune!

Multumesc pentru mesaje: Dumnezeu sa va intareasca in lupta pentru valorile crestine. Am atasat o poezie scrisa in aceste zile de confuzie si dorinta de lepadare a valorile crestine. Daca considerati mesajul ei folositor o puteti distribui si Domnul sa lucreze trezirea multora din somnul mortii pacatului. Teodor G.

prof. Maria T. Citesc saptamanal materialele postate si ma alatur (am mai comentat ), si ma tem, nu pentru familia mea si descendenti crescuti in morala crestina si chiar civica, ci. pt. acesti zis noncomformisti. M-a surprins cand la o emisiune RTV in care se dezbatea acest subiect, a fost solicitat pr. Stoica, mi se pare secretar BOR si i s-a pus o intrebare intr-un fel capcana, daca acesti, ,,deviati sexual" sunt membrii bisericii ortodoxe, a raspuns ca desigur, doar ca n-ar oficia astfel de casatorii. In ideea ca ,,Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci sa se intoarca..." se poate intelege. Doar ca ar fi bine ca biserica sa fie mai categorica. Dumnezeu, dupa ce a tolerat mult timp, a intervenit. Ex. Sodoma si Gomora. Una e ca nu stim ce fac oamenii in dosul usii casei, alta sa-i vezi in strada. Cred ca autoritatile sunt prinse la inghesuiala cu ,,drepturile omului" daca si Obama a fost de acord intr-o tara preponderent crestina. Cred ca o formulare evaziva e mai buna decat o acceptare categorica.
Reply With Quote