Am scris un mesaj lung dar s-a blocat calculatorul si s-a sters..probabil nu era de folos. Mai scriu doar atat erzbest:
Eu Nu voi cuteza niciodata sa raportez ortodoxia la una ca mine. Daca eu sunt cum sunt (ma stie Dumnezeu), asta Nu inseamna ca Ortodoxia (canoanele) sunt de vina. Imi accept pacatul cu responsabilitate, nicidecum Nu il voi transforma intr-o "virtute". Daca eu spre exemplu nu port batic Nu voi spune ca e bine asa. Si nici nu voi judeca pe cele ce poarta..spunand ca sunt false si fatarnice. Poate sunt unele, dar pentru ca nu stiu ce e in inima nimanui..mai bine NU judec. Tot ceea ce postez eu pe aici (si pe alte forumuri) nu e doar o incercare de a-mi arata "virtutile" sau a juca rolul "fetei bune". TOT ce scriu arta spre ce tind dar inca NU am..ca de asi avea..inima mea ar fi plina deja..si nu asi mai cauta raspunsuri pe forumuri.. Dar daca unii dintre voi ati sari peste "numele" celui ce posteaza..si ati pune gandul bun in fata..ati vedea de fapt esenta mesajului..Nu greselile de ortografie... sau ora postarii sau..fatarnicia celui ce scrie. Raspunsul pentru mine e simplu: jenico cauta de schimba intai la tine ceea ce indraznesti sa doresti sa schimbi in altii Da! asta e lupta mea personala..judecati-ma!! dar oare cine a ajuns la nepatimire?? Si ca sa raspund la intrebarea ta erzbest, scriu asemeni urzicutei..tind spre frumusetea sufleteasca a celor ce poarta batic dar inca NU am ajuns acolo
:)
|