În prealabil postat de zaharia_2009
Pai ce ostasi voim noi sa pregatim, sa selectam, sa ... si mai ales, in folosul cui ? Al lui, desigur, al amaritului ! Iar el ... are conditiile lui, are pretentiile lui, vrea menajamente precum a spus parintele Cutare, ca ce bine si frumos zicea !
Da ! F. bine, atunci sa meraga la parintele Cutare si sa se mintuiasca pt. ca nu il tine nimeni !
Nu vedeti cita ispita si viclenie este adunata aici ?
Dar el nu vrea sa bata tara dupa nu stiu cine, nuuuu ! Ci el vrea aici, in locul asta, und este el !
Deci eu vin in casa ta Hristoase pt. ca mi-e rau, ma doare, mi-e frica, sunt speriat, sunt bolnav, sunt ingrijorat si sunt mai ales musafir, dar in casa ta eu fac legea, eu iti spun Tie cum sa faci Tu cu mine si nicidecum sa ma supun eu Tie !
Da ! Stiu ca exista asemenea optica si ea da nastere, tot dupa parerea mea, la ortodocsii molateci, firavi, usor de inselat cu sofisme bine ticluite, care dau ochii peste cap prin biserici, care bat metanii in timpul liturghiilor de zici ca sigur au venit sa faca sport, care in aceasta saptamina nu au spalat rufe pt. ca nu este bine, care nu fac cumparaturi lunea, care stiu ca au avut noroc (pt. ca au fost cuminti) si au cistigat o excursie gratuita in Egipt cu Forever Living Products, care dau nastere la ortodocsii ecumenisti, mistici, ocultisti, idolisti, modernisti si europeni ... Care stiu sigur despre credinta ca nu sta in tinuta, in machiaj si in habotnicie desi ni s-a spus raspicat ca : "... acolo unde este inima ta, acolo este si credinta ta !"
Si altele, si altele , si altele.... asemenea acestora, despre care inteleg ca sunteti convinsa ca duc la mintuire negresit !
|