Subiect: juramantul
View Single Post
Vechi 07.12.2007, 11:04:07
pr.blideran_olimpiu pr.blideran_olimpiu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.09.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
ancah stiu ca citeaza corect ca asha se recomanda oricarui creshtin sa nu se jure nicidecum, si daca se poate sa nu te invoieshti la nimic chiar daca e o invoiala mondena sau colegiala sau bisericesca adica trebuie sa incerci sa respecti fara a cere nimic in schimb... ???Pedeoparte te scuteshti de broblemele tragerii la raspundere si pedealta parte e mai greu sa respecti unele chestiuni cand nu esti fortzat... deci daca nu juri si respecti, atunci itzi v-a fi poate mai ushor sa respecti cand il vei si asigura pe interlocutor de cinstitele tale intentzii... fireshte :). Si apoi "cine nu a scapat macar la suparare si necaz nishte injuraturi porcoase, sau prins de entuziasm cate o promisiune neacoperita? acela poate ar trebui sa-shi puna problema daca nu cumva traieshte prea mult cu capul in nori"...:p Cel putzin eu tzin minte cum in copilarie injuram unantruna pana si aia care si ei erau injuracioshi se saturau si ne alungau de pe teren...:D, la footbal, la joaca... chiar asha cum or mai fi sunand nishte injuraturi? :)... Nuh, mai bine nop...

Si apoi cum ar veni, ca cetatzean neturmentat, sa injuri stramb?! Dilema mareeee... :D si mare-ncurcatura domnule...:)
m-ai facut sa zambesc!este un inceput!
:)da acuma la drept vorbind :mirean ul a atins punctele discutiei si a si explicat corect.chiar mi-a facut placere sa citesc ceea ce voi ati postat,desi cu vederea stau cam rau,dar voi m-ati facut sa-mi schimb parerea despre faptul ca se poate discuta si calm chiar dacapoate in contradictie,dar cu calm ,ca cel care a postat problema sau tema sa se lamureasca.la alte subiecte s-a discutat mai certaret dar aici va felicit si va voi pomenii in rugaciunile male desi numele nu vi le cunosc.dumnezeu sa va dea cuvant cu putere multa si intelepciune multa!
Reply With Quote