Multumesc frumoas pentru sfaturi, ma bucur enorm ca am apelat la site-ul asta. Duminica o sa merg la manastirea de la Sambata de Sus, ma duc sa vorbesc cu un preot.Chiar si aseara m-am pus in genuchii si am citit niste rugaciuni din Psaltirea Maici Domnului, pe care carticica o am de la o maicuta, caruia iam zis de probleme mele mai demult.Nu pot sa traiesc vesnic cu frica de a adormi.
Nu am trait in pacat, nu am avut avorturi, nu am ucis,am avut o viata normala ca o fata de 22 ani, munca, scoala si acasa.Prietenul meu este viitorul meu sot, dar nu consider ca asta e pacatul meu....pentru ca mama a trait cu un barbat insurat o perioada, a carei sotia dansului, mergea undeva la un barbat care practica astfel de culte de magie neagra, pentru casa ei, pe hainele barbatului ei. Oare e posibil sa fi mostenit eu pacatul lor? sa fi cazut eu?Mama imi spunea ca uneori vorbeam in somn, si nu stiam ce vorbesc, si bateam din maini, pe saltea, de multe ori ma trezeam din somn pentru ca auzeam ca umbla cineva prin casa, sau era la usa cineva si radea, sau ma chema afara.Eu pana la 19 ani am dormit cu mama in pat, pana cand am renuntat, am nevoie de intimitatea mea.De ce eu realizez ca sunt in pat, vad tot, pisica langa mine, televizorul,pozitia mea in pat, hainele imprastiate prin camera, nu stiu sigur daca sunt cu ochii deschisi sau inchisi, iau cineva ma strange de maini puternic, iar mie mie frica de mor, si spun in gand, ca nu pot vorbi, nu pot misca, lasama in pace, dute, ii spun ca nu mi frica de el, dute, si ma duce gandul sa il strig pe Iisus, sau Maica domnului, ii rog sa vina langa mine, iar in momentul ala, mam si trezit.
Mi se face pielea gaina, numai cand imi amintesc....Nebuna nu sunt, iar vizitele nu sunt in fiecare seara, rar, dar e suficient. Mama incerc sa ii povestesc si imi zice sa nu o bag in frica, bunica mi-a zis ca trebuie sa mergem undeva, ca nu este bine deloc, imi zice ca se roaga pentru mine....si eu ma rog ptr mine, ptr toti...Trebuie sa merg undeva, pentru ca devin tot mai nepunticioasa, si speriata. Post nu am tinut niciodata, dar vreau sa tin si sa ma rog la Dumnezeu sa aiba mila de mine
|