View Single Post
Vechi 29.06.2013, 00:18:27
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Nu sunt de acord cu aceasta forma de educatie.

Va da nastere unor persoane cu probleme de socializare,disciplinare si concentrare.
Cursurile acasa incep cand vrei,ai pauza cand vrei nu exista rigoare,disciplina sau control.

Tocmai asta urmareste scoala,se implementeze copiiilor idea de disciplina,mentirea unui orar,obiceiul de a fi punctual acolo unde esti asteptat,deprinderile zilnice si lupta continua de a ajunge in timp la scoala,pregatit pt cursuri.

La ce s-ar rezuma toate acestea acasa?
In plus,multi adulti au cunostiinte immense insa nu au rabdarea necesara de a preda aceste cunostiinte(nu au pregatire pedogogica).
Tatal meu este o enciclopedie ambulanta de cunostiinte si o minte brilianta in matematica...cu toate acestea ii venea foarte greu sa facem o problema impreuna deoarece se irita foarte usor(iar eu desenam in timp ce dansul imi repeta formule).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote