View Single Post
Vechi 29.06.2013, 13:44:53
maria-15
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Dar tu ai simtit cum legatura s-a format si cand mama ta invata cu tine impreuna,tu fiind la scoala totusi...

Secretul consta in interesul pe care parintii il pun in educatia copiilor;aceasta legatura se formeaza oricum atunci cand parintii sunt interesati de ocupatia lor de parinte.

asta inseamna ca orice parinte are OBLIGATIA de a-si educa copilul acasa,fie ca acesta merge la o scoala publica si acasa el continua ceea ce a inceput profesorul (si,uneori,e chiar nevoit sa repare),fie ca il invata el singur acasa.

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Cursurile acasa incep cand vrei,ai pauza cand vrei nu exista rigoare,disciplina sau control.
nu neaparat.eu nu am fost scolita acasa,insa cand faceam temele,de mica mama m-a obisnuit cu un program fix.veneam de la scoala si ma apucam de teme dupa aproximativ 2 ore(timp in care mancam,discutam cu mama despre ce am facut la scoala+timp de joaca si uitat la Tv).dupa ce terminam temele la o materie pauza 5 min. apoi ne apucam de urmatoarea materie.bineinteles,programul il poate stabili fiecare parinte in parte dupa nevoile copilului(aici ma refer in special la somn,pt. mine e o corvoada sa ma trezesc dimineata la 6:30,unde mai pui ca rugaciunile de dimineata se rezuma la cateva cuvinte,si alea bolborosite cu ochii lipiti de somn)
Reply With Quote