Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Dar tu ai simtit cum legatura s-a format si cand mama ta invata cu tine impreuna,tu fiind la scoala totusi...
Secretul consta in interesul pe care parintii il pun in educatia copiilor;aceasta legatura se formeaza oricum atunci cand parintii sunt interesati de ocupatia lor de parinte.
|
asta inseamna ca orice parinte are OBLIGATIA de a-si educa copilul acasa,fie ca acesta merge la o scoala publica si acasa el continua ceea ce a inceput profesorul (si,uneori,e chiar nevoit sa repare),fie ca il invata el singur acasa.
Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Cursurile acasa incep cand vrei,ai pauza cand vrei nu exista rigoare,disciplina sau control.
|
nu neaparat.eu nu am fost scolita acasa,insa cand faceam temele,de mica mama m-a obisnuit cu un program fix.veneam de la scoala si ma apucam de teme dupa aproximativ 2 ore(timp in care mancam,discutam cu mama despre ce am facut la scoala+timp de joaca si uitat la Tv).dupa ce terminam temele la o materie pauza 5 min. apoi ne apucam de urmatoarea materie.bineinteles,programul il poate stabili fiecare parinte in parte dupa nevoile copilului(aici ma refer in special la somn,pt. mine e o corvoada sa ma trezesc dimineata la 6:30,unde mai pui ca rugaciunile de dimineata se rezuma la cateva cuvinte,si alea bolborosite cu ochii lipiti de somn)