Citat:
În prealabil postat de Parascheva16
In mod normal, da, ar trebui sa vina cu ceva de acasa. Insa, la 6-7 ani e destul de usor de influentat. Sunt multi copii cu parinti buni care au invatat sa injure la gradinita sau la scoala.
|
il iei frumos de mana si il educi sa nu mai injure, cum se face cu orice alt obicei prost.
Citat:
Personal, as fi de acord cu scoala acasa pana la gimnaziu, cel mult pana la liceu. Asta daca nu este posibilitatea sa faca scoala privata si/sau nu se gaseste o scoala publica f.buna. Deobicei Colegiile Nationale de top au si 1-2 clase ptr. gimnaziu. Eu am facut 5-8 la Mesota (colegiu f.bun din Brasov) si nu am avut probleme. Dar ptr. a intra acolo trebuie examen si sa munceasca f.mult.
|
burta pe carte atunci(ce e drept, daca nu e scoala de top, dar cu elevi plini de fite, o sa fie cu colegi destepti, deci dublu avantaj).
Eu am facut gimnaziu la o scoala din cartier. Nu a fost rau deloc, ca mediu de invatare.
Citat:
La scoala nu faci instrument muzical, nu inveti muzica cu adevarat, ci este doar o ora de lalaiala. Sport, iar nu se face in adevaratul sens al cuvantului. Cand zic sport, ma gandesc la inot, tenis, baschet etc.
Acestea copii le fac in afara scolii, fie ea scoala privata sau publica. (eventual scolile de arte)
|
Dar unde mai invata joaca in echipa cu o adunatura mixta de oameni?
Citat:
Pai, in Iasi,Timisoara si Bucuresti sunt deja scoli si gradinite sub patriarhie, dar sunt scumpe. In Constanta este o scoala de clase primare si gimnaziale care e accesibila, fiind infiintata de parinti. Banuiesc ca pe langa Patriarhie ca si Institutie, ar trebui sa se implice si parintii. Sau unele manastiri ar putea deschide scoli asa cum are Man.Prislop (scoala de fete).
|
Stilurile acestea, cum au mai fost populare si in perioada interbelica, nu dau rezultate chiar atat de bune si morale pe cat se crede(stiu de la bunica un exemplu).