View Single Post
Vechi 01.07.2013, 14:33:32
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Aiureli,ati ajuns sa dezbateti firul in patru atat cu scolile,demonizand scoala publica cu influenta ei nefasta de parca toti copiii sunt la acelasi nivel de supradorare...

Ati omis un lucru:sunt familii numeroase unde influenta"nefasta" consta in parinti si asta din cauza necredintei cat si din lipsa busolei morale.
De copii care au invatat sa injure de la tata ati auzit?
Dar cei care au vazut aievea cum parintii lor aveau sex?Orgii sau betii?
Care traiesc intr-un mediu de scandal,de promiscuitate?

Pt acestia,scoala publica poate fi chiar un refugiu de moralitate!
Ma crucesc cand citesc propozitii ca acestea"au invarat sa injure la scoala"...cred ca in majoritatea cazurilor invata sa injure in familie,de fapt!!!

Mai era un alt aspect cand eram eu mica:nu aveam voie sa stau la discutie intr-o gramada de adulti pt a nu imprumuta expresiile lor si a incepe sa judec cu notiuni de adult,astfel mi-am pastrat puritatea specifica varstei.
Astazi, copiii din familia mea sunt la curent cu barfa rudelor ,spun lucruri jenante/ impertinente si sunt obraznici-parintii lor fiind foarte mandri ca nu au copiii linistiti,cu bun simt si judecata-caci spun ei,aceste calitati nu le aduc binele si succesul in viata ...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 01.07.2013 at 14:45:42.
Reply With Quote