Citat:
În prealabil postat de Parascheva16
De multe ori genele bolnave sunt datorita pacatelor.
Si nu, nu este normal ce vor sa faca. Se joaca cu Dumnezeu, asta fac. Stie El de ce se nasc unii copii bolnavi si unii sanatosi. Si duhovnicii au explicat destul de bine. Boala in sine nu este neaparat ceva rau. Iar un crestin adevarat nu se teme de moarte. Stie ca moartea este doar inceputul, nu sfarsitul.
Procedurile astea nu sunt compatibile cu Biserica. Copilul nu mai este un om, o persoana, darul Domnului, ci este un obiect care este bun doar daca este asa cum vor parintii.
Iar inaltii Bsiericii Ortodoxe si-au exprimat deja opinia. Cand zic Biserica Ortodoxa, nu ma refer doar la Biserica Romana.
|
Esti sigura ca este corect din punct de vedere ortodox ceea ce scrii aici? Ai discutat cu un preot?
Tu ce ai face daca ai fi in situatia asta? Ti-ai duce copilul la moarte? I-ai cere sa-si amputeze ceva? Sau ce ai face?
Am rugat sa scrieti si pozitia voastra si ce ati face voi in asa situatie. Dar cred ca nici nu cititi ce scriu altii. Cred i-ati lua de gat daca ar fi langa voi.
Oare va voi va duceti la medic? Oare voi ati vazut vreodata (in vreun spital sau camin) oameni bolnavi si diformi si copii la fel, oameni cu sentinta mortii pe ei?