Cea mai amuzanta din minciuni este aberatia in jurului omonimelor Sun-Son( soarele meu, venerare) de parca Hristos – Fiu – Soare a vorbit in engleza...insa se pare ca are priza la unii
Cite din "mamele virgine" acelor "zei" indieni au fost de trei ori fecioare. Deasemenea este de retinut ca multe din aceste religii de 5000+ au adaugat texte recente vazind cit de populara este religia crestina. Daca cititi Baghavaghita, Upanishadele si Dhammapadha care sunt scrierile orientale de BAZA, de inalta tinuta si de bun simt nu veti gasi nici o referire la virgine si renasteri dupa trei zile si 12 ucenici.
altceva...
Este la moda acum sa gasesti in Scripturi ce ITI PROPUI TU CA CERCETATOR sa gasesti, aceasta boala face parte din fenomenul DESCIFRAREA BIBLIEI , activitate foarte populara in cercurile teologice iudaice....asa alegind o litera de pe fiecare sa zicem al cincilea rind, SURPRISE SURPRISE!!! ...si l-au gasit pe Hitler, pe Napoleon si pe Stalin.
alta... cu Aquarius..... numai pentru ca nu stiu cine a spus sa iasa afara sa aduca apa in casa pentru spalarea picioarelor, sau mai stiu eu ce.... este ridicol
Luca, deci da ai dreptate, la urma urmei este vorba de ce poate crea mintea ta si in ce vrei sa crezi
Nu uita ca vestul turbeaza din cauza Crestinilor-Ortodocsi din Est si nu vor avea pace pina nu ne fac una cu pamintul...insa cu duiosie,gently:D
|