Citat:
În prealabil postat de bogdan81
L-am intrebat odata pe parintele Adrian Fageteanu. El NU era impotriva vaccinurilor, nici a tratamentelor medicale, respecta foarte mult doctorii si NU amesteca capra cu varza.
|
Și eu am întrebat 4 duhovnici dacă sunt pentru sau împotriva vaccinurilor. Ei NU sunt pentru vaccinuri, la fel știu că era și pr Iustin Pârvu (Dumnezeu să-l odihnească). Dar acești duhovnici sunt pentru tratamente medicale chiar ei apelând la medicina apolată la nevoie.
Citat:
Tu daca ai avea ulcer perforat sa zicem (fereasca Dumnezeu, nu-ti doresc), unde te duci sa te operezi, la medicul chirurg sau la duhovnic, fie el si inaintat duhovniceste ?
|
Nu e concludentă întrebarea, vorbim de vaccinuri și deci de prevenție. Și dacă tot mă întrebi, prima dată merg și iau o binecuvântare de la duhovnic pentru a mă trata/opera și apoi bineînțeles voi merge la medic.
Citat:
Eu zic sa te operezi la chirurg, chiar si ateu de-ar fi, ca stie clar mai multa meserie decat duhovnicul.
|
Nimeni nu a afirmat ca mă va trata duhovnicul, deși sunt cazuri în care ceea ce medicii nu au putut trata, au tratat duhovnicii. Nu e cazul să intrăm în detalii, părinți care tratează au fost și sunt. Numai să ni-i decopere Dumnezeu și să fim noi vrednici de tratamentul lor. Aici ține mult și de noi.
ps: nu înțeleg de ce ai vaga impresie că dacă un om nu e de acord cu vaccinul nu e de acord cu orice tratament medical.
ps: eu personal nu am nimic cu tratamentele medicale, dar încerc pe cât posibil să le evit apelând la dietoterapie, repet în măsura în care este posibil acest lucru, însă NU sunt pentru vaccinuri.