Citat:
Īn prealabil postat de Iustin
Ne lasi ma, cu aburelile astea, ca ca Parintele Cleopa nu-i nimenea. Auzi, cine vrea sa-l cunoasca personal pe Arsenie Boca? Cu alte cuvinte cui nu-i e frica de moarte? Hai ca iar m-ai facut sa rad.
|
Eu cred ca ai o o mare incapacitate nu numai in a scrie sau sustine o idee coerenta pe forum,ci si in a intelege ce scriu ceilalti.
Daca ai citi mai bine ce am scris ai vedea ca nu m-am referit la a-l cunoaste cineva personal pe pr.Arsenie si asta pt ca pr. nu mai este in aceasta lume...desi,exista posibilitatea sa-l cunoasca cineva si personal cu ingaduina lui Dumnezeu,dar numai dupa ce ajunge pe lumea cealalta.Iar referitor la moarte...frica nu-i poate fi decat celui ce nu are credinta in Hristos si nu-i respecta putinele cerinte...EL nu vrea mult de la noi,vrea putin si bun.
Iar daca tot il sustii atata pe pr. Cleopa te-as sfatui sa-i mai urmezi si sfaturile,daca ,desigur le cunosti...ca am mai intalnit pe unul aici pe forum care se tot lauda cu pr.Arsenie Papacioc si cand l-am intrebat cate ceva despre acest pr.mi-a raspuns ca nu stie nici macar cine este.