View Single Post
Vechi 21.09.2006, 11:25:38
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Darius
am facut o mica experienta. tot ni se spune sa nu vorbim de rau pe nimeni sa gandim optimist despre oricare persoane cu care venim in contact. asa ca , ce mi-am zis. hai sa gasesc ceva bun in orice persoana pe care o vad pe strada. a fost incredibil cat de bine m-am simtit inca din primele incercari. sigur ca prima tendinta este sa o cataloghezi pe persoana respectiva. fumator, galagios, extravagant, murdar, prost imbracat... dar gasind un cat de ascuns motiv gasesti lucruri bune in oameni. suna pompos, dar lucrurile bune stim clar ca sunt cele mai ascunse si mai greu de observat. sa nu uitam ca la unele persoane din smerenie nu sunt la vedere de multe ori fiind in modul de viata al persoanei respective fara ca ea sa-si impuna acest lucru. in comparatie cu mine care fac eforturi foarte mari sa par si eu mai modest. dar aceasta experienta o asimilez cu o dorinta de bine, cu o respingere a pesimismului si cu speranta ca oamenii ar avea enorm de castigat daca ar gasi in orice fac si muncesc un dram de optimism, chiar daca, sa fim cinstiti vorbim de un bine care vine dupa aceasta asa zisa viata.
Imi place ce-ai scris, imi place cum gandesti. Asa ar trebui sa procedeze fiecare. In tot ce-ai spus e multa intelepciune. Fie ca Bunul Dumnezeu sa-ti dea gandul cel bun si sa te urmeze in fapte si gandire si multi altii.
Reply With Quote