View Single Post
Vechi 05.07.2013, 21:22:54
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Buna seara.

:))
Ce-ati gasit frumos, ce o fi meritoriu in postarea mea, nu stiu si nici n-as prea vrea sa stiu...si nici ce cheie a pierdut Minulescu.
Sarada mea n-a fost inteleasa. V-am atras degeaba... atentia. Inseamna ca ceea ce as fi vrut sa va transmit este fara valoare, fara temei. Asa stand lucrurile, ma bucur ca nu v-am prins.
Cam asta este...
Si acum va las si o sa mai navighez un pic pe forum sa vad ce mai zice crestinu'
Ma bucut ca v-am cunoscut.
O seara buna!
S'ara buna, Mena !
Fara sa fi urmarit anume acest scop, observ ca suntem chit in acest parteneriat(de-a purta un dialog): desi ne-am atras suficient de mult ca sa ne zabovim unul asupra celuilalt, sa ne luam in seama adica, fiecare nu a inteles totusi ceva !
Initial, eu nu am inteles unde bati tu Mateias, dar am vazut ca destul de repede nu ai inteles nici tu de ce mi-a placut totusi atit de mult inteventia ta !
Dar daca ai hotarit ca nu mai este necesar sa ne deslusim, ramine asa : bucurindu-ne doar, sau nu, ca am schimbat citeva vorbe !

O buna seara !