Citat:
În prealabil postat de glykys
Dragilor, eu ma aflu acum pe niste meleaguri straine, cu niste oameni straini. Am fost azi sa vizitam o biserica ortodoxa celebra cu doi dintre acestia. O ortodoxa, o catolica si un budist - asa ne-am nimerit. La intrare era un cosulet cu fuste/sorturi. Vreau sa va spun ca fata catolica, care purta pantaloni, s-a uitat in cosulet, si-a ales o fusta/sort si si-a pus esarfa pe cap, dupa ce m-a intrebat daca asa se face la ortodocsi, pentru ca in orasul ei vazuse femei ortodoxe care nu purtau batic. Baiatul budist si-a facut semnul crucii, lucru care m-a mirat foarte tare, dar el mi-a replicat ca asa intelege el sa respecte locul.
|
Sa ai parte de o vacanta pe cinste Ana-Maria!
Tare mult mi-a folosit povestea relatata de tine,sper ca (,) cat mai multi sa-i inteleaga talcul.
O vara placuta tuturor(si eu am o mica vacanta de 4 iulie,sunt intr-o zona frumoasa cu paduri).
Multumim Domnului pt tot!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|