Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
MariS_, iubiriștii nu sunt cum ești tu... Iartă-mă că îți fur jucăria (pe care ai acceptat să o primești de la alții), dar nu te văd deloc un iubirist, ci un om lucid, conștient de sine mai întâi. Or, iubiriștii nu sunt așa, nu sunt deloc așa... Ei se droghează necontenit cu vorbe și trăiri melodramatice, cu închipuiri ale unui eros contrafăcut. Nu așa te știu, nu așa... Ci un om al moderației, al compasiunii, al filtrării cugetului prin sitele germinative ale inimii. Să mă ierți, te rog, de evaluare, dar mă doare să te aud cum spui un neadevăr, indiferent că acest neadevăr pe care parcă l-ai preluat, ți s-a turnat în trecut, cu nemiluita, de oameni care s-au iuțit uneori împotriva ta, Dumnezeu știe de ce...
|
Hei, dragul meu, adevarata evaluare o face doar Dumnezeu, ca El ne cunoaste inimile si rarunchii. Multumesc, oricum, pentru cuvinte, desi nu le merit.
Consider ca merit mai degraba eticheta de iubirist, decat cele ce inima ta a vazut la un biet om ca mine. Poate reusim sa "transferam" aceste aprecieri lui N.Priceputu, Costel, Windorin, glykys si multi altii de pe forum, ca la ei se potrivesc cu mult mai bine.
Bucurii!