Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 08.12.2007, 15:35:12
oni91 oni91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2007
Implicit

e_diana are dreptate...in legatura cu faptul ca ateii(majoritatea) cautand aceste dovezi au nevoie sa se asigure ca ceea ce fac(nu cred in Dumnezeu) este bine pentru ca ceva in constiinta lor nu ii lasa in pace...de asta joe isi pierde timpul scriind pe acest site...pentru ca vrea sa afle parerea celor ce cred in Dumnezeu si sa-i combata cu argumente....dar daca ar fi atat de sigur ca nu exista de ce sa-l mai intereseze acesti "naivi care cred ca ceea ce stiinta nu poate explica este supranatural"?intr-un fel probabil ca simte o mustrare de constiinta...desi mandria nu il lasa sa recunoasca(si nu cred ca e_diana foloseste metoda psihologiei inverse...se cunosc cazuri de oameni de stiinta despre care se stia siguri ca sunt atei si care s-au intors la credinta...deci e vb de o experienta personala ca multe altele:) )...in prezent si eu ma confrunt cu acest gen de intrebari(exista sau nu exista Dumnezeu?) dar adevarul este ca din cele mai vechi timpuri oamenii au simtit ca ceva supranatural le dirijeaza vietile(chiar daca acel ceva era pt ei soarele sau zeii din cauza ignorantei) si credinta il deosebeste pe om de animal,fiind in esenta omului, data de la Dumnezeu.