View Single Post
Vechi 09.07.2013, 18:12:14
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Da- l-au dat pe HBO si l-am vazut si eu! In afara de unele exagerari si lucruri prezentate tendentios, in mare ceea ce se arata in film corespunde cu ce au zis si organele de ancheta.

In primul rand, au gresit cei de la spital care au externat-o prima data pe Irina Cornici, desi in momentul externarii aceasta nu era nici pe departe vindecata, manifestand tulburari grave de comportament.

Apoi faptul ca au incercat sa-i faca acele rugaciuni "de dezlegare"" a fost o initiativa buna , insa au gresit ca au tinut-o fara mancare si apa. Moartea Irinei Cornici nu s-a produs datorita faptului ca fusesera legata cu acele prosoape, ci din cauza lipsei de mancare si apa si datorita deshidratarii. Ori pentru cine are minime cunostiinte de fiziologie umana, este clar ca nu poti sa tii un om nemancat si fara apa un timp asa de lung.

Aici a gresit Daniel Corogeanu si acele maicute. In momentul cand au vazut ca Irina Cornici are acele grave tulburari de comportament, trebuiau sa o duca imediat la spital.
Asadar se poate vorbi de omor din culpa sau omor prin imprudenta.
din cât am înțeles, a fost condamnat pentru " lipsire de libertate, urmată de moartea victimei".
filmul nuanțează, ca orice film.
mie mi se pare ca a fost ca în serialul "Dezastre în aer", în care se analizează o catastrofă cu un avion prăbușit.
aproape de fiecare dată cauza prăbușirii este o înșiruire de erori a mai multor persoane.
și oricare dintre ele dacă își făcea corect datoria, avionul nu se prabusea.
bineînțeles ca unii au o vină mai mare, alții mai mică.
Reply With Quote