pana la urma...indiferent de religiile care au dus la razboaie etc...e vb de existenta unui Creator.....si stiinta nu a putut demonstra niciodata de unde venim in ciuda tuturor teoriilor, chiar in ultimul timp majoritatea oamenilor de stiinta au ajuns si ei la concluzia lui badea Gheorghe( care accepta ceea ce ii spune traditia si nu-si pierde timpul ratacind printre teorii si printre"dovezi" aduse de istorie care si ea este relativa)...ma bucur ca ai recunoscut ca am dreptate...asta doveste ca nu crezi orbeste in ceva si cauti Adevarul...(pe care si eu il caut de altfel).Dar presimt ca vei termina sirul cautarilor in credinta(si mai ales in credinta crestina ortodoxa pentru ca stiinta nu a putut dovezi niciodata de ce sfintii ortodocsi nu putrezesc-ei sunt gasiti USCATI nu sunt conservati ca mumiile egiptene, cum au loc exorcizarile-am o cunostinta care a vazut cum un om s-a ridicat de la pamant in timpul unui astfel de fenomen, de ce in fiecare an la Ierusalim vine Sfanta Lumina-care nu e produsa de preot pentru ca sunt oameni care-si dau pe maini si pe fata cu ea fara sa se arda si nu e trucaj pentru ca se infierbanta treptat;).Apoi...mucenicii care s-au sacrificat pentru Hristos si au facut minuni(de ex ii dadea la lei si leii le lingeau picioarele, ii bagau in smoala si nu se ardeau-incat cei care ii terorizau au trebuit sa testeze pe soldati daca smoala e fierbinte si i-a ars)...suntem noi in masura sa presupunem ca erau nebuni sau ca aceste lucruri sunt doar povesti(cine s-ar lasa jupuit pentru o idee?)?...faptul ca si in ziua de azi se mai intampla minuni in sensul ca oameni care nu mai pot fi ajutati in nici un fel de doctori se vindeca in urma rugaciunilor(unii spun ca-i vb de autosugestie dar de cand autosugestia vindeca boli precum cancerul???)poate constitui o dovada ca Dumnezeu exista si ca Iisus a inviat.Aceste intamplari au loc doar la ortodocsi si nu tin de miraje sau autosugestie (doar sunt si atei care vad si recunosc )dar stiinta le ignora pentru ca nu poate sa le explice;)
|