Pai procurorii basisti dovedesc ca suntem cumva intr-un fel de stat politienesc.
Vedeti acum contradictia? Eu am fost in Piata Universitatii nu pentru ca nu aveam ce manca, ci pentru ca imi simteam libertatea si demnitatea amenintata.
Va aduceti aminte insa ce ne spuneau unii duhovnici de pe la Petru Voda in acele momente?
Sa nu cumva sa iesim in strada sa protestam ca nu e bine sa ne luam de domnu' presedinte Basescu. Cum o fi asta? Protestezi impotriva cipurilor care la momentul de fata sunt un "pericol" imaginar, dar refuzi sa protestezi in chiar momentul in care se cere sa o faci, cand populatia e injosita de un presedinte cu apucaturi de securist si bezmetic.
Cati au protestat atunci cand procurorii anchetau pe oamenii care au "indraznit" sa voteze la referendum scotandu-i pana si din biserica duminica sa dea declaratii?
Nu l-am auzit atunci pe parintele Iustin sa zica ceva. Dansul era mai preocupat de cipul din pasaport decat de abuzurile care se petreceau atunci, in acel moment concret al vietii romanilor. Va mai aduceti aminte ca exista chiar si o scrisoare a parintelui Iustin in care ii spunea lui Base ca sa-l maguleasca ca el e urmasul lui Stefan cel Mare si a altor voievozi.
De asta nu ne mai ridicam ca popor, ca protestam impotriva unor prostii imaginare gen cipuri, vaccinuri, dar cand un tembel de presedinte injoseste si prosteste in fata romanii ii spunem ca e urmasul lui Mihai Viteazul.
|