Nu știu exact cine stă în spatele celorlalte televiziuni. La Realitatea a fost SOV, și în vremea aceea, cel puțin, era o televiziune foarte partizană. Acum mi se pare că sunt cei de la RTV.
Dacă ești atent, nu este foarte greu să-ți dai seama dacă informația ți se oferă în interesul tău sau al altuia (politic, financiar). Dacă ar fi pentru noi ni s-ar prezenta cinstit informațiile, lăsând interpretarea în seama noastră.
Cred că la TVR știrile sunt încă mai cinstite. Prefer, însă, să ascult radioul (România Actualități îmi par cei mai profesioniști).
Nu mi-am făcut o părere sigură despre digi TV; la o primă vedere îmi par profesioniști. Îmi place Cosmin Prelipceanu.
P.S. Atâția ani ne-am plâns că nu-i vedem luați la întrebări pe marii corupți. Iar acum, când Justiția parcă a început să se ia de ei, zicem că e abuzivă, că trebuie să-i întrebe pe ei dacă sunt de acord să fie anchetați...
Revenind la subiect: Mi-e greu să cred că au dat dovadă de atâta lipsă de profesionalism, încât să nu țină cont de sex, cu atât mai mult cu cât era vorba de niște adolescenți. E un lucru elementar, și la pușcărie este personal de același sex cu deținuții.
Last edited by N.Priceputu; 11.07.2013 at 16:15:05.
|