View Single Post
Vechi 12.07.2013, 18:27:48
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
,,Cine L-a inteles pe Iisus''? Aceia care l-au urmat, adica sfintii. Ei sunt multi. Pe unii ii stim, dar pe multi nu-i stim. Si noua ni se cere sa fim sfinti, adica sa-L intelegem si sa-L urmam pe Hristos. Hristos ne asteapta pe cruce. Scopul vietuirii crestine este dobandirea Duhului Sfant.

,,Toate se rezuma la om...''- spui matale. Eu cred ca Dumnezeu este totul. El le-a facut pe toate, El ingaduie sa fim incercati prin focul ispitelor. El ne acopera cu Duhul Sfant sau ingaduie sa fim ispititi de alte duhuri, sa cadem in mandrie luciferica pentru a ne pocai sau pentru ne trimite in focul cel vesnic. Dumnezeu sa ne ajute sa ne pocaim la timp.
Dupa schimbul de replici de pana acum vad ca esti o ultraortdoxa,pe cand eu sunt cam liber cugetator....Dupa mine scopul vietii e evolutia spiritului si da Hristos e un exemplu demn.''Dumnezeu este totul'',da sunt de acord insa dumnezeii de acum sunt facuti de oameni...
Si sunt foarte utili oamenilor,Adevaratul Dumnezeu nu prea le este accesibil decat spiritelor evoluate....