Citat:
Īn prealabil postat de Florinvs
Am mai discutat si eu cu oamenii care au muncit cinstit in anii 70'-80' in RSR si majoritatea au avut o parere buna despre cadrele de securitate de dupa 1964!
Pana la urma nu inteleg ce le reprosati ofiterilor si subofiterilor de securitate si militie de dupa 1964! Ca si-au facut cinstit datoria fata de tara si popor, si au aparat pe plan informativ interesele economice ale Romaniei ?! Ca au luptat contra revizionismului maghiar sau a imperialismului sovietic ?!
Ziceti-mi si mie ce cetatean cinstit al RSR dupa 1964 a avut ceva de suferit de pe urma securitatii sau militiei ? Dupa 1964 in Romania nu au existat detinuti politici, ci numai detinuti de drept comun!
Va imaginati ca un stat poate exista fara un serviciu de informatii ?!
|
Florinus, sigur ca trebuie sa existe un serviciu de informatii, dar sa existe fara sa ma incomodeze, atunci cand sunt un cetatean cinstit.
Ar fi bine sa te mai informezi, caci cei cu care ai vorbit te-au menajat si nu ti-au spus adevarul.
Nu au fost detinuti politici dupa 1964? Dar de Preotul Gh. Calciu Dumitreasa ai auzit? Dar de Doina Cornea?!?