View Single Post
Vechi 13.07.2013, 09:36:26
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai antoniap, mare sustinatoare a cipofobiei a zis ca parintele Iustin poate fi si fricos, parintele Iustin poate si gresi iar ascultarea nu doar ca nu e virtute ba poate fi chiar si un defect.
Eu ma refeream la alta perioada din viata parintelui Justin. In perioade diferite, oamenii pot gandi diferit. In asta consta frumusetea crestinismului. Omul se poate transforma, se poate pocai, lucru cu care cipofilii nu sunt de acord. Daca ai furat un mar si scrie in dosar ca ai furat un mar, apoi esti catalogat drept hot toata viata.

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
La asta nu ti-a sarit mustarul.

In schimb aici, unde nu contesta nimeni pe parintele Iustin ci pe maica Fotini dar ca de obicei in stilul manipulator cu care suntem obisnuiti din alte discutii, ai sarit in sus ca "de ce va legati de parintele Iustin".

Deci...
Iar sar ca arsa. Eu manipulez? Sfidarea sfintilor ortodocsi nu ma poate lasa indiferenta. Eu iau atitudine impotriva manipularilor in calitate de simpla crestina.

Iar maica Fotini nu cred ca face nimic fara binecuvantare. Stie ce i s-a spus si repeta si ea.
Iar cand uita, citeste ce a spus si parintele Paisie Aghioritul:
http://www.apologeticum.ro/2013/07/i...um/#more-22992

Last edited by antoniap; 13.07.2013 at 09:46:21.
Reply With Quote