Citat:
În prealabil postat de oni91
Dar daca toate astea ar fi adevarate(sau macar unele dintre aceste intamplari)?..eu stiu oameni perfect sanatosi carora li s-a intamplat sa fie posedati....si nu erau f religiosi adica nu era vb de autosugestie?adica...de ex...daca ti s-ar intampla tie, joe?ai mai spune ca nu e adev?ai spune despre tine ca ai innebunit?e usor sa spui despre cnva pe care nu-l cunosti ca e nebun...dar ai fost tu in locul lui ca sa stii ce i s-a intamplat de fapt?
|
Tu, stii "oameni perfect sanatosi carora li s-a intamplat sa fie posedati"? Folosind pluralul presupun ca te referi la doi sau mai multi. Mi-ar face placere daca ai exemplifica. Si sper sa nu minti despre acesti oameni doar de dragul de a ma contrazice.
Daca mie mi se va intampla sa fiu "posedat" ma voi considera nebun, pentru ca nu exista demoni si diavoli si zane care te fac sa te comporti deviant...este doar creierul uman care se intampla sa aiba probleme...nu stiu daca e doar o faza, lipsa de somn, probleme genetice sau ceva de genul, dar pana acuma, nu exista un singur caz de "posedare" care sa nu fie o problema mintala.
Nu inteleg de ce este asa usor pentru anumite persoane sa creada ca exista oameni posedati...in secolul 21 ne bazam pe doctori ca sa dea un pronostic despre cat de sanatos mintal sunt anumite persoane. Tot pe aceiasi doctori ne bazam sa ne opereze si sa ne scrie retete. De ce ni se pare atat de usor sa avem incredere in doctori cand ne opereaza, dar sa negam ceea ce spun atunci cand mentioneaza ca anumite persoane au probleme cu bibilica si sa spunem ca sunt posedati?