View Single Post
Vechi 15.07.2013, 23:13:38
florin.oltean75's Avatar
florin.oltean75 florin.oltean75 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Chiar nu ti-e rusine si chiar nu realizezi cat de penibil esti cu astfel de aberatii - rataciri pe care le propovaduiesti aici pe acest forum ORTODOX ?
Fratilor , va rog sa nu luati de buna aberatiile acestor "invataturi" !
Frate Ioane , te rog din suflet sa nu-i faci jocurile acestui guru , in sensu ca tu prin ceea ce scri pui suflet , dragoste si nu in ultimul rand credinta , iar acest individ cauta sa te atraga in cursa lui prin tot felul de viclesuguri straine de ortodoxie !
Domnule guru Florin , iata un exemplu luat la intamplare de pe acest site de cum trebuie privit Hristos :
http://www.crestinortodox.ro/sfaturi...nti-68493.html
Buna Cristi,

Eu nu propovaduiesc nici rataciri, nici aberatii.

Pur si simplu obiectivez niste operatii mentale si le compar cu alte sisteme religioase, in speta budismul vajrayana.

Eu cred ca este necesar sa echilibram "seductia", cu aceasta componenta rationala care obiectiveaza miscarile mintii.

Spun sa "echilibram" nu sa "anihiliam". Seductia trebuie sa-si faca lucrarea ei, iar ratiunea particica ei.

Nu cred ca se pierde nicio farama din sacralitate, daca investigam cu mintea analitic si contemplativ ce este sacralitatea insasi, sedusi fiind de sacralitate.

Nu vreau sa "rapesc" nicio lumina icoanei Lui Hristos.

Doar evidentiez principii.

Daca aceasta crezi ca-ti submineaza
credinta, accept apelativele.

Domnul Iisus sa te pazeasca! Amin.

Reply With Quote